EyeKarelia

Kauppakeskus Galleria 3 krs.
Kauppakatu 40 C
53100 Lappeenranta
Ajanvaraus
puh. 010 421 9810
www.eyekarelia.fiTurvallinen, kivuton ja nopea FemtoLasik-menetelmä

Osaavan henkilöstömme käytössä on huippuluokan lasertekniikka. FemtoLasik-menetelmässä turvallisuus, nopeus ja tarkkuus ovat keskeisiä tekijöitä. Hyvät hoitotulokset ja nopea toipuminen ovat tehneet FemtoLasik-menetelmästä erittäin suositun. Yhä useammat valitsevat FemtoLasikin päästäkseen eroon silmälaseistaan. FemtoLasik-menetelmällä taittovirheen korjaus voidaan tehdä entistä laajemmalle kohderyhmälle. Joillakin sarveiskalvo on liian ohut leikattavaksi perinteisellä menetelmällä. Myös osalle heistä voidaan leikkaus nyt suorittaa Femtolasikin avulla.
Tutustu, lue lisää FemtoLasik-menetelmästä >>

Asiantuntemus, huipputekniikka ja taito lopputuloksen takeina

Tarjoamme asiakkaillemme huipputekniikkaa huippuosaajien käsissä. Se takaa asiakkaalle turvallisen ja laadultaan parhaan mahdollisen hoidon, sekä laadukkaan lopputuloksen. Asiantuntevat lääkärit ja osaava hoitohenkilökunta yhdistettynä uusimpaan lasertekniikkaan ovat laatumme tae.

Käytössämme olevat laserit ovat erittäin nopeita ja tarkkoja. Wavelight Allegretto 400 Hz Eye-Q (prolate) -laser lähettää 400 laserpulssia sekunnissa, jolloin esim. -5 diopterin taittovirheen korjausaika on vain noin 9 sekuntia. Vanhoilla laitteilla sama korjaus saattaa kestää jopa minuutteja.

FemtoLasik -toimenpiteessä käytettävä sveitsiläinen Ziemer LDV femtosekuntilaser lähettää silmän sarveiskalvolle halutulle syvyydelle hyvin lyhytkestoisia laserpulsseja kymmeniä miljoonia kertoja sekunnissa. Näiden laserpulssien avulla sarveiskalvoon muodostuu täsmällisesti halutun mukainen läppä millimetrin tuhannesosien tarkkuudella. Läpän alle tehdään taittovirheen korjaus nopealla Wavelight 400 Hz laserillamme. Koko toimenpide on nopeasti ohi.

Femtosekuntilaserointi, kuten koko FemtoLasik -toimenpide, on kivuton ja tarkka. Toipuminen on nopeaa, eikä pitkää sairaslomaa tarvita. Yleensä näkökyky täyttää jo parin tunnin kuluttua toimenpiteestä ajokorttiin vaadittavan rajan.